Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi de numele și imaginea lui Liviu Dragnea, decizia venind la solicitarea fostului lider social-democrat.

Dragnea a cerut conducerii Alianței pentru Patrie, într-o ședință CEX unde a participat ca invitat, „să nu i se mai asocieze imaginea și numele său în comunicatele și acțiunile partidului”.

„Motivarea solicitărilor sale vin în urma situațiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătorești definitive prin care are interdicția de a fi membru al vreunui partid și de a se implica în politică”, a transmis marți Alianța pentru Patrie.

Conducerea APP „a luat act” de cererea lui Dragnea și „nu dorește ca în această perioadă în care dl Liviu Dragnea are restricțiile impuse de lege, să vulnerabilizeze drepturile si libertățile cetățenești ale acestuia”.

„În concluzie, Alianța Pentru Patrie așteaptă ca dl Liviu Dragnea să își rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă dorește să mai facă politică și eventual să devină Membru APP. Ținând cont de aspectele enumerate mai sus Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele și imaginea domnului Liviu Dragnea”, a mai transmis joi formațiunea.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentCodrin Ștefănescu: „Vine potopul peste noi. Inflația va ajunge la 20% iar ROBOR va sări de 10%”
Articolul următorPartidul Alianța Pentru Patrie a revocat din funcție 5 lideri județeni