Alianța Pentru Patrie și Alianța Național Țărănistă vor fuziona în data de 1 Decembrie în cadrul unui Congres comun care va avea loc la Alba Iulia, anunță președintele APP, fostul ministru Liviu Marian Pop.

Într-un comunicat de presă semnat de Liviu Marian Pop se precizează că vineri au plecat la Alianța Național Țărănistă „doar 15 membri și foști membri de partid nicidecum organizații APP”.

Precizarea se referă la un comunicat de presă semnat vineri de mai mulți lideri de organizații APP, care își anunțau trecerea la ANȚ.

”În urma unei analize politice serioase,  în care subiectul principal a fost coagularea forțelor pentru schimbarea actualei configurații politice toxice PSD+ PNL aflate la conducerea guvernului și statului român, s-a decis următorul lucru:

Demisia în bloc a conducerii și a următoarelor filiale din conducerea Alianței Pentru Patrie și semnarea adeziunilor în Partidul Alianța Național Țărănistă, după cum urmează:

Președinte executiv

Gică Alexandru

Secretar General

Puiu Florian

Secretar general adjunct

Carp Adrian

Secretar general adjunct

Constantinescu Viorel

Secretar Adjunct

Stamate Alexandru

Secretar Adjunct

Codrescu Catalin

Organizația APP Sectorul 2 București

Organizația APP Sectorul 3 București

Organizația APP   Sector 4 București

Organizația APP   Sector5 București

Organizația APP   Sector 6 București

Organizația APP județ Ilfov

Organizația APP județ Ialomița

Organizația APP județ Teleorman

Organizația APP județ Covasna

Organizația APP județ Maramureș

Organizația APP județ Bihor

Organizația APP județ Vaslui

Organizația APP județ Caras Severin

Organizația APP județ Dolj

Organizația APP județ Botoșani

Organizația APP județ Giurgiu

Organizația APP județ Mehedinți

Organizația APP județ Timiș

Organizația APP județ Brașov

Decizia acestui gest politic este una responsabil asumată. Suntem ferm convinși de faptul că împreună cu noii noștri colegi și parteneri în cadrul Alianței Național Țărăniste ne vom duce la bun sfârșit proiectul politic propus. Vom continua să luptăm împreună pentru suveranitate, patriotism, nationalism, onoare, pentru respectul cuvenit trecutului și viitorului acestui neam. Doar împreună cu voi românii, vom schimba în bine viața tuturor, de la copii până la seniori, așa cum merităm de drept!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, se spune în comunicat.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentGrevă CFR. Sorin Grindeanu, mesaj în batjocură față de românii care merg cu trenul și vor fi afectați de greva de mâine
Articolul următorMinisterul Justiției a avertizat Guvernul despre problema OUG prin care se pot majora oricând TAXE și IMPOZITE – De ce e neconstituțională