Anca Alexandrescu vine cu o informație de ultimă oră: Zelenski va fi la București într-o vizită, în care se va întâlni cu premierul Marcel Ciolacu.

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele statului paralel, a anunțat o informație-bombă legată de cel mai fierbinte punct din Europa în acest moment: războul din Ucraina.

Anca Alexandrescu a anunțat că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va fi prezent într-o vizită la București. Iar aici va avea o întâlnire cu premierul Marcel Ciolacu.

Vizita lui Zelenski vine la scurt timp după ce Rusia a interzis transportul cerealelor ucrainene prin Marea Neagră, iar Administrația de la Kiev caută mai mutel rute alternative pentru a trmite producția din țara cuprinsă de război.

„Nu știu, intâlnirea va fi foarte curând. Momentul e de cotitură. E posibil să fie in legatura cu cerealele ucrainene. Informația e confirmată de la Kiev si Bucuresti. E foarte interesant că premierul Marcel Ciolacu incepe mandatul in forta, in timp ce Iohannis nu a avut astfel de intalniri. La anul sunt alegerile, mai mult nu comentez, nu vreau sa fac speculatii in acest moment”, a spus Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS.

Articolul precedentNoi taxe și impozite pentru români. Guvernul vrea să scumpească viciile
Articolul următorAustria anunță că NU dă undă verde României în Schengen în 2023 – Motivul declarației cancelarului Karl Nehammer