Liviu Dragnea consideră nejustificată creșterea bugetului serviciilor secrete.

„Cei care de-a lungul istoriei au guvernat au fost mincinoși și răi. Nu există să nu fie bani. Asta arată de fapt dovada clară că în România este un stat polițienesc condus de instutuții de forță ținut sub cizmă”, a spus Liviu Dragnea la Realitatea PLUS.

CAPCANA în care a intrat Gabriela Firea

„Nu am de ce să-i iau apărarea Gabrielei Firea, dar că bugetul Ministerului Familiei este mai mic arată că familia nu este importantă pentru guvern, mută banii unde au interese.

Este capcana în care a intrat Gabriela Firea crezând că de aici își va face o rampă unde vrea să intre. A vrut să fie compromisă. În România fără niciun fel de jenă se aprobă aceste miliarde peste măsură. Nu știm cât de mari sunt serviciile. Eu vă spun care este legislația în România, despre SRI, SIE, SPP nu se pot afla cât salariați sunt. Sunt acoperiți de lege.

Nu există nicio justificare pentru a se crește de la an la an bugetul acestor structuri. A fost tot timpul suficient. În mod normal, serviciile secrete reprezintă cel mai important pilon de securitatea națională. La noi și-au depășit această atribuție”, a mai spus Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, dezvăluirile care aruncă în aer scena politică – România este un stat polițienesc

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentDragnea, după vizita în Teleorman: „Oamenii înjură actuala conducere, îl blesteamă pe Iohannis”
Articolul următorLiviu Dragnea, despre mediocritatea Vioricăi Dăncilă: „Au fost două probleme: viclenia și lăcomia”