Unul din fondatorii partidului Alianța pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, i-a scris liderului AUR, luni, pe Facebook, că este departe de a fi patriot, după ce George Simion i-a urat unui deputat demisionar din AUR „succes la ‘patriotul’ Dragnea’.

„Până acum am fost cumințel și nu ți-am răspuns. Acum sunt nevoit să o fac: nici intr-o mie de ani, in cel mai bun moment al vieții tale, nu vei reuși sa ajungi nici umbra umbrei lui Liviu Dragnea! Și textul tău de mai sus demonstrează fără echivoc, că lipsa ta de bun simț și maturitate politică arată românilor că ești departe de ceea ce numim noi PATRIOT!”, a comentat Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook a lui George Simion.

„Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat. Succes la ‘patriotul’ Dragnea. Lume pleacă, lume vine….”, a scris Simion pe Facebook, după ce deputatul AUR Nicolae Roman (55 de ani), general în retragere, a anunțat luni în plenul Camerei Deputaților că demisionează din grupul AUR și va activa ca deputat neafiliat.

 

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Florin Cîţu și Alina Gorghiu, val de ironii pe internet după delegația în SUA
Articolul următorViorica Dăncilă a DEMISIONAT din PSD: ”Nu mai rezonez cu deciziile pe care actuala conducere le ia”