Ionel Arsene s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al filialei PSD Neamţ, în urma incidentului de la Luţca, unde un pod aflat în administrarea Consiliului Judeţean, ce fusese reabilitat în urmă cu câteva luni, s-a prăbuşit. Codrin Ștefănescu, secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP), susține că prin acest gest PSD a ajuns un partid contaminat de „lașitate, frică și impostură”.

„Mesaj pentru Ionel Arsene! Am auzit că ai demisionat de la șefia PSD Neamt la cererea lui Ciolacu! Nu a mai demisionat nimeni după prăbușirea podului, tu ești singur vinovat de toate! Nu proiectantul, nu inginerii, nu constructorul, nu cei de la ITM, nu cei de la Inspectoratul de Stat in Construcții, nu șefii de la avizare, nu cei din minister, nu Grindeanu de la Transporturi! Nimeni! Ți-a zis Ciolacu să-ți faci seppuku in public și te-ai executat promt! Păi, de ce ai cedat, Ionele? Îți spun eu de ce, ca să înțeleagă toată lumea! Pentru că PSD-ul e contaminat de lașitate, frică și impostură! De aceea nici un coleg de-al tău nu a avut curajul să-i spună lui Ciolacu că aberează! Că bate câmpii! Că își sacrifică liderii, oamenii sau electoratul imediat ce sună telefonul de sus! La ordin! Nici un prieten nu ți-a sārit in ajutor, nici măcar cei din preajma ta, pentru că Noul PSD-ul a ajuns o legumă! Legumă! Si le tremură nădragii tuturor de frică, Ionel! Că pot păți ca tine!

Iar dacă voi, cei care ați tras la aceeași căruță, sunteți aruncați sistematic peste bord cu o piatră legată de gât, câtă empatie credeți că nutrește Ciolacu pentru restul românilor? Pentru problemele și nenorocirile lor, la care a contribuit maxim? Cu sprijinul și aprobarea voastră unanimă, evident! Hai, că meritati toate injuraturile pe care le primiți zilnic! Toate!”, a spus Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentRomânia se împrumută mai SCUMP ca oricând! Datoria publică a României a atins un nou RECORD
Articolul următorCamera Deputaților dezbate luni moțiunea simplă împotriva ministrului Educației