Codrin Ștefănescu, secretar general APP, transmite că se opune vehement deciziei Guvernului de a-i forța pe români să facă economie la lumină și căldură în această iarnă.

„APP a luat act de anunțul aberant al Guvernului, prin care ne-a informat că România va trebui să taie 5% din consumul la energie, în orele de vârf, în mod obligatoriu.

APP a luat act de anunțul aberant al Guvernului, prin care toți românii vor trebui să facă “o reducere voluntară” a consumului de energie electrică cu minimum 10% și a consumului de gaze naturale cu minimum 15%.

APP a luat act de informațiile venite din cadrul Palatului Victoria, prin care aceste obligații de mai sus, inclusiv varianta opririi curentului electric după ora 20:00, ca în vremea comunismului, să fie impuse printr-un proiect de Lege sau Ordonanță de Urgență a Guvernului.

Având în vedere cele de mai sus, anunțăm Guvernul: dacă vă trece prin minte să impuneți astfel de aberații, prin orice formă legislativă, adică să fim cobaii voștri și ai șefilor voștri de la Bruxelles, vă anunțăm public că vom acționa în instanță Guvernul, în ansamblul său, și vom depune plângeri penale tuturor miniștrilor semnatari, în frunte cu Prim Ministrul Nicolae Ionel Ciucă.

Ajunge!

Alianța Pentru Patrie nu vă va permite să vă bateți joc de o țară întreagă, de o întreagă națiune și să ne readuceți în timpuri de care nu mai vrem să ne amintim și pentru care s-a murit în Decembrie 1989!”, declară Codrin Ștefănescu, secretar general APP.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentUcraina taie curentul în Europa după atacurile devastatoare ale Rusiei – Exportul de energie către țările UE, oprit de MARȚI
Articolul următorUMPMV: “Drulă minte. PNL demască dezinformarea cu documente”