Situație revoltătoare. Șeful Biroului de Turism pentru Tineret – Alexandru Susasi, la numai 28 de ani, și-a cumpărat o mașină electrică Tesla, de zeci de mii de euro, din salariul de la stat. 

Directorul general al Biroului de Turism pentru Tineret – Alexandru Susai a reușit să-și cumpere o Tesla din salariul de la stat.

Șeful BTT a luat bani din patru locuri de la stat și și-a cumpărat mașină electrică în valoare de 50.000 de euro. Alexandru Susai are 28 de ani și este șeful tinerilor din Partidul Social Democrat. Directorul general lucrează la stat de mai bine de 6 ani. 

Potrivit declarației de avere, Susai a câștigat nu mai puțin de 192.758 de lei în 2022, din patru locuri de muncă la stat unde a lucrat. Adică aproximativ 3.000 de euro pe lună, relatează Realitatea PLUS. 

A fost șef la Compania Iluminat Public București, în timpul mandatului Gabrielei Firea, potrivit CV oficial. Iar în aprilie 2022, Alexandru Susai a fost numit director general al Biroului de Turism pentru Tineret din subordinea Ministerului Familiei. A primit și posturi în Consiliul de Administrație la Metrorex și CFR Marfă, potrivit Realitatea PLUS.

CV – Alexandru Susai – director general BTT

Articolul precedentVicepreședinta Parlamentului European: În PE avem o majoritate covârșitoare pentru aderarea României la Schengen. Nu există motiv ca Austria să se opună
Articolul următorProtest masiv la Guvern: Peste 5.000 de oameni, în Piața Victoriei, la mitingul național din Sănătate – Se amenință cu greva generală