Fostul lider PSD Liviu Dragnea a declarat că unul dintre oamenii care știa absolut tot ceea ce făcea el în penitenciar este președintele Klaus Iohannis. Dragnea spune că președintele trăiește cu frica terminării mandatului, care înseamnă acuzații și un eventual dosar.

„Rahova este o Românie mai mică. Sunt toate categoriile sociale. Curtea e mică, ude stau 1400-1500 de persoane. Mi se spunea că toate convorbirile telefonice şi ce făceam acolo ajungeau să fie citite de Iohannis. Mi se spunea că se fac presiuni pe fosta conducere de la penitenciar. Se făcea presiune pe ei să mă scoată de la muncă. Nu înţelegeam de ce. Am înţeles în februarie anul ăsta. Dacă nu eram scos, în februarie eram liber. Mi s-a transmis că nu trebuia să ies atunci. Lui Iohannis îi este frică că termină mandatul și îl leagă ”,  declarat Liviu Dragnea, duminică seara, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

„Ce văd eu după ce am ieşit. Acolo nu am vrut să văd ştirele, dar aflam de la ceilalţi. Ce este acum în România este o dictatură a lui Iohannis. Există această structură coordonată de Iohannis, ajutată şi de PSD, care este coordonat tot de Iohannis. Vor să predea România bucată cu bucată, teren cu teren, domeniu cu domeniu. Alt obiectiv pentru Guvern, cum să ia comisioane din ce în ce mai grase, pe sume uriaşe cheltuite. Pentru Iohannis obiectivul e de protecţie personală. Cred că Traian Băsescu ştie multe lucruri şi nu s-au repezit pe el, dar i-au măcelărit familia.  Lui Iohannis îi e teamă că după ce nu va mai fi preşedinte îl leagă. Atunci nu i se mai muşamalizează. Cîţu l-a schimbat pe Stelică de la Justiţie, care avea doar obiectivul desfiinţării SIIJ, ca Stelică să nu facă propuneri necontrolabile de către ei. Ăsta a fost principalul obiectiv al lui Iohannis. Pentru asta merge cu Cîţu până în pânzele albe.  Diferenţa între PSD şi ceilalţi este că strigă la ambasade că „dacă ne alegeţi pe noi, vă dăm şi mai mult”, a mai spus fostul lider PSD.

Foto/Inquam

Articolul precedentDragnea, ironii la adresa Vioricăi Dăncilă: „După 5-6 luni a fost preluată de SPP și SRI”
Articolul următorLiviu Dragnea revine în politică alături de Codrin Ștefănescu – Cum se numește noul partid și ce își propune