Liviu Dragnea a declarat, la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, că este convins că pe președintele Klaus Iohannis îl paște pușcăria din cauza Statului Paralel.

“Iohannis conduce cu o mâna forțe Statul Paralel, dar până la un punct. Totul e legat de interese economice.

De ce cred eu că îl paște pușcăria pe Iohannis: România e o țară test, proiect făcut pas cu pas, centimetru cu centimetru, au vrut să vadă cât poate suportă o țară fără să se revolte.

Au vrut să vadă dacă sunt exemple de oameni puternici pe care să-i facă să dispară. Adrian Năstase s-a bătut pentru a nu subjuga Guvernul serviciilor secrete și România intereselor străine, l-au luat. Pe mine, poate nu la fel de important că Năstase, totuși am produs câteva măsuri care au adus foarte multă bunăstare și care au limitat accesul companiilor străine.

Este riscul foarte mare pentru a se încheia acest teste că Iohannis să fie condamnat. Oameni buni, v-am spus despre ținte umane, nu se caută fapte ci se caută oameni la care se aduc niște fapte. Din păcate, în România, aproape orice om poate fi luat oricând pentru orice și din păcate în România o firma românească poate fi închisă oricând pentru orice și dusă în faliment.

Nu există lege care să nu poată să fie parazitată de o structura ocultă.

Eu nu am niciun fel de dorința de răzbunare față de nimeni, dar dacă nu se organizează, ajunge acolo. El știe cum lucrează cu Pahontu, ce măsuri de siguranță își poate lua sau nu, poate asta e motivul pentru care a dat foc la țară și la Coaliție că să blocheze numirile la Parchete”, a încheiat Liviu Dragnea.

Foto: Inquam Photos

Articolul precedentLiviu Dragnea deconspiră motivul pentru care Ludovic Orban a devenit ținta lui Iohannis: “Din ziua aia, nu au mai vorbit…”
Articolul următorLiviu Dragnea demască cele 2 obiective ale lui Iohannis pentru a-și consolida poziția