Pagina de Facebook a lui Sorin Grindeanu a fost asaltată de telespectatori ai emisiunii “Culisele Statului “, după ce ministrul Transporturilor sau administratorii profilului său au șters un mesaj în care Anca Alexandrescu i-a cerut să răspundă concret unor întrebări legate de modul în care administrează ministerul, dar și despre situația unor companii din subordine, cum ar fi CFR. 

În debutul ediției de joi a emisiunii “Culisele Statului Paralel”, realizatoarea Anca Alexandrescu a precizat că i-a adresat câteva întrebări lui Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook, dar acestea au fost șterse.

“Ce credeți? Mi-a șters mesajul! Mare curaj! I-au scris și oamenii! Alooo, răspundeți domnule la întrebările presei! Nimic! A mai pus încă 2 postări în care se laudă cu noi proiecte pe hârtie și cu “măsurători”. Deci așa cevaaaa! Să te duci tu la pescuit cu Dragnea, să stai la masa cu Trump, dar să n-ai curaj să intri într-o emisiune și să-mi ștergi mesajele? Păi e frumos?” a afirmat Anca Alexandrescu, în timp ce a prezentat și mesajele șterse.

Imagine

 

Imagine

 

Imagine

 

Imagine

 

La scurt timp după ce Anca Alexandrescu a relatat ce s-a întâmplat cu mesajele pe care i le-a adresat ministrului Transporturilor, urmăritorii emisiunii “Culisele Statului Paralel” au început să posteze și ei mesaje în care îi cer lui Sorin Grindeanu să răspundă. Zeci de astfel de interpelări au apărut pe pagina ministrului.

 

Imagine

Imagine

 

Articolul precedentCentralele de apartament, pe cale de dispariție – decizie RADICALĂ a UE! Cine sunt MARII CÂȘTIGĂTORI
Articolul următorMinisterul Justiției, prima reacție în urma dezvăluirilor șocante privind moartea lui Rudel Obreja – ROMÂNIA SUVERANĂ