Fostul deputat și om de afaceri Dumitru Puzdrea a fost găsit mort de soția sa. Este doliu în politica românească. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei. Au fost emise și primele ipoteze în cazul decesului baronului politic.

Dumitru Puzdrea, fost deputat și om de afaceri, în vârstă de 80 de ani, a murit în condiții necunoscute. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă iar criminaliștii fac cercetarea la fața locului.

Dumitru Puzdrea a fost găsit fără suflare miercuri dimineață, înainte de ora 8:00, de soția sa, cu urme de sânge pe cap și pe brațe.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD care a constatat decesul bărbatului.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a început cercetările.

Potrivit informațiilor Realitatea PLUS, printre ipotezele anchetatorilor se află și cea a unei sinucideri. Este posibil ca Dumitru Puzdrea să se fi aruncat de la etaj, susțin surse din anchetă citate de Realitatea PLUS.  

Omul de afaceri a ridicat cunoscutul complex comercial Flora din cartierul Dămăroaia, în spatele Casei Presei Libere, în primii ani 90. 

Dumitru Puzdrea a fost deputat în timpul guvernării PSD și liberale între anii 2000 și 2008. A intrat în Parlament ca deputat de Neamț pe listele PRM, în 2000, la fel și în legislatura 2004-2008. Ulterior, a demisionat din PRM, în 2005, și s-a înscris în fostul PDL, actual PNL.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentJens Stoltenberg: NATO este gata să se apere împotriva oricărei ameninţări
Articolul următorAnca Alexandrescu, „descindere” în județul lui Ciolacu