Fostul judecător militar, colonel (r) magistrat Constantin Udrea, s-a înscris în Alianța pentru Patrie, anunță APP printr-un comunicat de presă.

”Astăzi, colonel (r) magistrat Constantin Udrea, fost judecător la Curtea Militară de Apel București, se alătură Alianței pentru Patrie.

Domnul colonel (r) Constantin Udrea, o figură emblematică a magistraturii din România post-decembristă, este cunoscut atât în plan intern cât și internațional pentru pozițiile sale ferme împotriva abuzurilor protocoalelor secrete și a încălcărilor Constituției.

Constantin Udrea este totodată primul judecător din România care a pronunțat o hotărâre judecătorească de achitare a unui militar într-o cauză instrumentată de agenți ai SRI care nu aveau calitatea de organe judiciare, cu un an înainte de pronunțarea Curții Constituționale în același sens și cu privire la același aspect.

Domnul colonel Udrea va ocupa funcția de vicepreședinte APP și va coordona departamentul cadrelor militare în retragere și rezervă la nivel național.”, se arată în comunicatul APP.

 

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentRezultate zdrobitoare ale lui Viktor Orban în alegerile din Ungaria: “Victoria se poate vedea de pe Lună!” – Rezultatele oficiale
Articolul următorRomania expulzeaza 10 diplomati rusi: ”Condamnam ferm crimele odioase comise la Bucea”