Acasă Politica Interna Nationala Liviu Dragnea, acuzații grave la adresa guvernului: ”Guvern eșuat și criminal, cum...

Liviu Dragnea, acuzații grave la adresa guvernului: ”Guvern eșuat și criminal, cum să treacă românii prin iarnă?”

Liviu Dragnea a răbufnit în contextul creșterii alarmante a prețurilor și lansează acuzații fără precedent la adresa Guvernului. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Liviu Dragnea vorbește despre problemele cu care se confruntă România în ultima perioadă.

 
”Prețul lemnelor de foc s-a dublat față de anul trecut! Prețul la gaze a explodat! Guvern eșuat și criminal, cum să treacă românii prin iarnă? Cum să se descurce din salariile și pensiile de care v-ați bătut joc, cu toate exploziile de prețuri?
Nu era suficient că ați lăsat să moară, cu zile, zeci de mii de români în izoletele voastre, în ambulanțe, pe holurile spitalelor?
Acum, celor care supraviețuiesc deciziilor voastre criminale și dezastrului în care ne-ați adus, vreți să le luați chiar și pâinea, chiar și încălzirea, peste iarnă? Voi chiar vreți să exterminați toată România?
Ieșiți public și spuneți-le bătrânilor de la sate cum să își ia lemne și pâine, iarna asta, din pensie!
Dragi români, este momentul să-i oprim! Până nu este prea târziu pentru întregul popor român! Veniți alături de noi în Alianța Pentru Patrie! Trebuie ca vocea românilor să fie auzită clar și răspicat!” a spus Liviu Dragnea.
 
 

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentIoan Talpeș: „Marea resetare înseamnă că vom plăti mai mult la energie ca austriecii, deși avem mai multe resurse decât ei”
Articolul următorZiua (In)dependenței: PNL bate palma cu PSD. Cum să te faci frate cu dracul până treci puntea