Liviu Dragnea cere revizuirea sentinței din dosarul angajarilor fictive, în care a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare.  Dragnea a declarat, în urmă cu aproape o lună, în exclusivitate la Realitatea Plus, că discută cu avocatul său posibilitatea unei acţiuni în instanţă.

“Unii spun că eu nu am voie să ocup vreo funcţie într-un partid. Eu pentru partidul ăsta voi face foarte multe lucruri”, a afirmat Dragnea, referindu-se la partidul Alianța Pentru Patrie (APP), înființat de bunul său prieten și principal susținător, Codrin Ștefănescu. 

Liviu Dragnea a precizat că noua formațiune politică va avea ca principal obiectiv bunăstarea românilor.

“Partidul (…) este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”, a declarat Liviu Dragnea la prima sa apariție într-o emisiune după eliberarea din penitenciar, la “Culisele Statului Paralel” de la Realitatea Plus.

La o lună de la lansarea Alianței Pentru Patrie, Codrin Ștefănescu a anunțat că formațiunea are deja organizații în aproape toate județele, iar în viitorul apropiat ar urma să fie acoperită întreaga țară. Potrivit acestuia, circa 100.000 de români si-ar fi manifestat opțiunea de a face parte din partidul lui Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. Trei foști lideri locali PSD, contestatari ai lui Dragnea în trecut, și-au anunțat adeziunea la noua formațiune.

Articolul precedentLiviu Dragnea: „România și partidele sunt conduse după niște planuri care nu sunt ale lor”
Articolul următorLiviu Dragnea, despre planurile președintelui Iohannis cu criza politică: ,,O cacialma!”