Liviu Dragnea s-a trezit în ultimele zile în mijlocului unui scandal mediatic. Codin Maticiuc a scris o carte despre Nuțu Cămătaru în care se menționează și faptul că Liviu Dragnea i-ar fi cerut protecție în penitenciarul din Rahova. Ulterior, Nuțu Cămătaru a declarat că nu Liviu Dragnea direct ar fi cerut acest serviciu, ci prin interpuși. Dragnea a răspuns acuzațiilor în direct la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu.

Liviu Dragnea susține că nu a cerut protecție în penitenciar de la Nuțu Cămătaru, nici direct dar nici prin interpuși. Mai mult, fostul șef al PSD solicită să se facă publice numele celor care ar fi cerut așa ceva în numele său:

“Nu am trimis pe nimeni, nici nu am cerut cuiva să meargă la el sau la altcineva să mă protejeze la Rahova. Am o rugăminte foarte mare la cei doi: să spună public cine a fost atât de mult preocupat de situația mea să meargă să ceară acea protecție. Dacă cineva s-a gândit la mine, vreau să-i mulțumesc. Poate oamenii spun adevărul și aflu cine a fost acolo și cine l-a trimis.”, a declarat Dragnea.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentLiviu Dragnea dinamitează scena politică: “Din 2012 încoace, toți premierii au fost ghidonați de către Serviciile Secrete” – Cum a ajuns Grindeanu în vizită la Iohannis acasă
Articolul următorLiviu Dragnea, critici aduse lui Raed Arafat: “Dacă voiam să-l schimb, îl schimbam. La domnul Arafat am constatat o problemă…”