Un fost lider al Tineretului ALDE a produs o surpriză pe scena politică românească, anunțând că s-a înscris în PSD. Claudiu Catana, membru fondator al ALDE și fost Președinte ALDE București, a făcut acest pas neașteptat, schimbând tabăra politică după o lungă perioadă de implicare în partidul de orientare liberală. 

Claudiu Catana se poate lăuda cu o carieră bogată în domeniul funcțiilor publice, demonstrându-și implicarea în diverse sectoare ale administrației. A ocupat poziția de secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, având responsabilități importante în implementarea politicilor destinate tineretului și sportului în România.

De asemenea, a fost Consilier General la Primăria Capitalei, unde a contribuit la luarea deciziilor importante pentru dezvoltarea municipiului București. Ca lider de grup al consilierilor generali ALDE, a reușit să își promoveze ideile și contribuțiile în cadrul ședințelor de consiliu.

Originar din Turnu Măgurele, Claudiu Daniel Catana a hotărât să se alăture filialei PSD Teleorman, marcând astfel o nouă etapă în parcursul său politic și administrativ.

Catană și-a anunțat decizia pe pagina sa de Facebook:

„Am tot fost intrebat in ultima perioada dupa ce mi-am anunțat plecarea mea din ALDE ce voi face mai departe. Decizia am luat-o deja de anul trecut, dar va anunt pe acest canal ca drumul politic pe care deja îl urmez este legat de PSD, cel mai puternic partid din România.
Consider că prin experiența politică și administrativă dobândită în ultimii ani, decizia de a mă alătura PSD Teleorman a fost una corecta, naturală și reprezintă garanția că voi putea iniția și dezvolta proiecte cu impact pozitiv asupra comunității din județul meu natal.
Împreună cu președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, și cu celelalte autorități locale și naționale vreau să contribui activ la dezvoltarea județului Teleorman si a României, atât din punct de vedere economic, cât și administrativ. Vreau să mergem de la Alexandria la București pe autostradă, vreau spitale la standarde europene, o educație performantă, un Teleorman și o Românie puternica.
Si DA se poate!
Tinem aproape !”, a spus Claudiu Daniel Catana.
 
 

Articolul precedentAngajații din Sănătate continuă protestele în fața spitalelor: medicii au ajuns la capătul răbdării
Articolul următorDecizie RADICALĂ. Aliații UE și NATO ar putea fi condiționați să sprijine militar Ucraina cu 0,25% din PIB