Ludovic Orban a fost aproape linșat de protestatarii AUR de la Palatul Parlamentului. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-l scoate pe fostul premier din mulțimea furioasă.

Este scandal la Parlament după ce George Simion a făcut un nou protest la porțile Camerei Deputaților. Simpatizanții AUR au scandat încă de la primele ore ale programului, iar la fața locului au interenit jandarmii.

Simion nu a fost lăsat să intre în Parlament după ce un membru din partidul său a fost găsit de ofițerii SPP cu mai multe gloanțe de pistol.

„Am fot lăsat în pace în primă fază până au început să apară agitatorii. Au oameni care le dictează comportmentul. Antonio Andrusceac a încercat să-i convingă pe protestatari să nu mă agreseze. Am fost înjurat, era evident că erau agitatori și incitau la agresiune. 

Eu sunt un parlamentar de opoziție, nu mai am nicio legătură cu puterea. Acești indivizi sunt în stare să insulte pe oricine are o părere contra. Nu se poate așa ceva în democrație. Asta nu e democrație, e violență”, a spus Ludovic Orban.

El a intrat în dialog cu Dan Tănasă, care i-a spus că oamenii sunt frustrați. 

„E un comportament de maidan generat de acești indivizi”, a mai spus Orban.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentDaniel Funeriu, despre legile educaţiei: Am susţinut cât am putut pe preşedintele Iohannis. Ne-a promis România Educată şi ne trezim cu profesori care au briceagul la beregată
Articolul următorCamera Deputaţilor a adoptat un proiect care vizează personalul CCR: Magistraţii-asistenţi vor beneficia de pensie de serviciu