Ludovic Orban face dezvăluiri incendiare la Culisele statului paralel, duminică, ora 21.00. Fostul premier vorbește despre jaful din energie și de ce stă ascuns Klaus Iohannis. Ludovic Orban prezintă informații, în exclusivitate, despre dosarul UNIFARM, al achizițiilor de sute de milioane de euro în pandemie. 

Dupa ce a stat în carantină, Ludovic Orban revine la Culisele statului paralel cu dezvăluiri bombă! Fostul număr unu din PNL și Guvern vine cu informații exclusive din megadosarul de jumătate de miliard de euro de la UNIFARM care îi fac să tremure pe mulți grei din politică și din statul subteran.

Cine îl vrea înfundat și scos din joc cu partidul său în timp ce AUR crește în sondaje ca Făt-Frumos într-o zi cât alții într-un an?

Sunt șanse ca PSD și PNL să candideze la braț în 2024?

Fostul premier aruncă nucleara despre marele jaf din Energie și explică de ce stă ascuns Iohannis și nu face nimic în aceasta criză.

Omul care l-a propulsat pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei dezvăluie cine a orchestrat greva care a îngenuncheat traficul în oraș, dar și ce caută procurorii DNA de fug directorii din instituție de frica lor.

Nu ratați o ediție de colecție Culisele Statului Paralel, duminică, de la ora 21.00, cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentLege| Gospodăria țărănească va putea fi scutită de plata impozitului pe terenuri și clădiri
Articolul următorCriză Ucraina. Pentagon: SUA au plasat 8.500 de militari în stare de alertă