Premierul Nicolae Ciucă a reacționat, miercuri, după decizia Curții Constituționale a Românii privind portul măștii de protecție în spațiile publice.

Mai clar, ieri, CCR a declarat neconstituțională OUG din 2020 privind obligativitatea măștii de protecție în spațiile publice.

„Deciziile CCR se vor executa. Avem comunicatul CCR și trebuie să așteptăm motivarea și publicarea deciziei. Formal, prevederile legale sunt în vigoare. Am discutat cu dl ministru Rafila și, ținând cont de condițiile în care incidicii de infectare…rata de infectare se menține la un nivel ridicat, personal fac apel la populație pentru a ne proteja în continuare de tot ce înseamnă pericolul acesta al infectării”, a declarat Ciucă, la începutul ședinței de Guvern.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentBogdan Despescu, după ședința de evaluare a activității Inspectoratului General pentru Imigrări: Ne dorim să realizăm o eficientizarea a fluxurilor
Articolul următorExploziv. Mafioții și procurorii corupți cer „capul lui Rizea”. Cât sunt dispuși să plătească în schimb?