Mircea Geoană – secretar general adjunct al NATO atrage atenția că Federația Rusă va rămâne periculoasă și după război. Acesta spune că trebuie să fim îngrijorați de faptul că Rusia ar avea intenții agresive împotriva țărilor NATO, nu panicați.

„NATO are toate informațiile, toate informațiile de care avem nevoie le deținem. Nu există în acest moment în analiza liderilor militari și a serviciilor de informații că Rusia ar avea intenții agresive împotriva țărilor NATO. Deci, îngrijorare da, panică nu. Dar va spun că Occidentul iese întărit din acestă tragedie umană și asta este o veste bună”, a spus Mircea Geoană, luni seara, la un post TV.

Referitor la discuția despre arme nucleare, Geoană a spus: „Credem că e mai mult o strategie de comunicare de intimidare a ucrainenilor și la adresa noastră, considerăm că declarația este mai degrabă cu caracter de intimidare. Trebuie să separăm retorica de gesturi”.

„Federația Rusă va rămâne periculoasă și va avea resurse și după acest război”, a menționat Mircea Geoană.

Articolul precedentAPP Sector 6 organizat o acțiune pe teren în cadrul căreia a discutat cu cetățenii Sectorului 6 în cartierele Giulesti si Crangasi
Articolul următorJoe Biden: Sunt semne clare că Vladimir Putin are în vedere folosirea de arme biologice şi chimice în Ucraina