O nouă ediție explozivă la Culisele Statului Paralel. Fostul șef SIE Ioan Talpeș vine în 2022 cu dezvăluiri bombă care îi fac să tremure pe generalii cu multe stele din Servicii.

Cum arată România la 15 ani de la aderarea la UE și cum a reușit Statul subteran sa ingroape atat de repede Romania? Cine este groparul sef care inca mai trage sforile in Statul Paralel? De ce facem politica externa in genunchi in fata strainilor si cum suntem controlati de dictatura multinationalelor? Ce interese si ce jocuri fac partidele in 2022? Ce se intampla cu criza energetica si de ce cei bogati devin tot mai bogati iar romanii de rand sunt pusi sub jugul saraciei prin marele jaf de la facturi? Iohannis este un presedinte al romanilor sau o sluga a strainilor? Va creste curentul nationalist si suveranist pe fondul acestor crize fara precedent la alegerile prezidentiale din 2024? Dar cel progresist? Este Romania in pericol de razboi si de ce este tinuta afara, la usa Schengen? Care sunt mizele Rusiei si ale SUA in conflictul la un pas de razboi de langa Romania si Republica Moldova? Unde sunt serviciile noastre si justitia in toate aceste jocuri?

Urmareste raspunsurile care vor detona Statul Subteran duminica, la ora 21, numai la Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu.

Articolul precedentInflația a EXPLODAT în decembrie, toate previziunile BNR au fost date peste cap
Articolul următorIoan Talpeș, informații explozive. Revine România în sfera Estului? Negocierile de culise ale intrării României în NATO