Premierul Nicolae Ciucă i-a mulțumit marți ministrului de Interne Lucian Bode pentru activitatea desfășurată la minister, în actualul context al crizei din Ucraina.

„Îi mulțumesc dlui Bode personal pentru modul cum își desfășoară activitatea și le mulțumesc tuturor cetățenilor pentru modul în care înțeleg să coopereze cu personalul ministerului”, a spus Ciucă.

Ciucă a respins și ideea unei remanieri și a evaluării anunțate de Florin Cîțu la partid și a accentuat că evaluarea miniștrilor e făcută de premier: „până acum nu am făcut o evaluare care să poată fi făcută public. Când voi face evaluare, o voi face cu fiecare ministru în parte”.

Prim-vicepreşedintele PNL Lucian Bode a declarat, marţi, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL, despre evaluarea miniştrilor în coaliţia de guvernare, că astfel de discuţii nu fac decât să slăbească puterea unor instituţii în acest moment şi a precizat că „trebuie să lămurim astăzi cine a demarat această procedură, când a început şi care este finalitatea ei”.

„Prim-ministrul trebuie să răspundă la această întrebare”, a spus Bode, întrebat dacă PNL este mulţumit de activitatea miniştrilor PSD, el precizând că ”ar intra în aceeaşi logică, să se apuce el, prim-vicpreşedinte al PNL, să comenteze despre activitatea miniştrilor PSD”.

„Trebuie să ne lămurim astăzi cine a demarat această procedură, când a început şi care este finalitatea ei”, a spus Lucian Bode, arătând că preşedintele PNL nu i-a reproşat nimic.

Despre faptul că numele său a fost vehiculat pe lista de remaniere, Lucian Bode a spus că ”acest lucru nu face decât să genereze anumite discuţii în interiorul Ministerului de Interne, pe de o parte şi în relaţia de parteneriat pe care MAI o are cu foarte multe structuri”.

Mesajul de sustinere al premierului a fost salutat de UMPMV, al cărei președinte este Gabriel Oprea, fost vicepremier pentru securitate națională și fost ministru al Apărării.

News UMPMV – Premierul, mesaj pentru Lucian Bode: ‘Îi mulțumesc personal pentru modul cum își desfășoară activitatea’

Articolul precedentGeneralul Gabriel Oprea a primit vizita președintelui Programului de Asistență pentru Supraviețuitorii Tragediilor din SUA
Articolul următorLucian Bode, de Ziua Politiei: “Faceți o treabă foarte bună, apreciată de opinia publică pe plan național și internațional, pentru care vă mulțumesc și vă felicit”