Codrin Ștefănescu a făcut primele declarații despre boala de care suferă. Fostul parlamentar are cancer la colon și se tratează în Elveția. Acesta a fost trimis acasă de medici pentru două săptămâni pentru a lua vitamine și pentru a face o pauză de la tratament.

“Știi că nu mă simt bine! m-am întors de la tratament, nu mai detaliem, nu mai spunem de boala pe care o avem. Când credea toată că ești gata, uite că nu, are Dumnezeu un plan cu noi”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu duce o luptă crâncenă cu cancerul la colon și din acest motiv a făcut un pas în spate în viața publică. Ștefănescu se tratează la o clinică din Elveția, de unde a revenit în țară, la recomandarea medicilor.

Ștefănescu are 54 de ani și la jumătatea lunii ianuarie, i-a transferat lui Liviu Pop, fost ministru al Educației, responsabilitățile funcției de președinte al Alianței Pentru Patrie. 

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentExperți din România și Ucraina vor discuta planul de măsurare pentru Canalul Bâstroe. Cât va dura verificarea adâncimii
Articolul următorLucian Duță a făcut „cronica unui masacru judiciar!” – 8.000 de oameni în detenție ilegală