Surse apropiate din ședința Coaliției spun că medicul Cătălin Cîrstoiu va fi retras din cursa pentru Primăria Capitalei. El nu va mai fi candidatul susținut de PSD-PNL. Sursele spun că va exista totuși un candidat comun pentru această funcție. Acest lucru se discută chiar în aceste momente, de către liderii PSD-PNL, aflați în ședință de mai bine de 2 ore.

În urma ședinței coaliției care a avut loc astăzi, surse apropiate din cadrul acesteia au dezvăluit că medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul coaliției pentru funcția de primar al Capitalei.

Surse din PNL au asigurat că va fi în continuare un candidat comun pentru Primăria Capitalei, iar numele acestuia urmează să fie decis.

Rareș Bogdan: „Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, e bine să venim cu un candidat unic” – Ședință tensionată PSD-PNL

Liderii PNL și PSD s-au reunit, luni, în ședință pentru a discuta despre retragerea sprijinului politic pe care i l-au acordat medicului Cătălin Cîrstoiu, despre care au apărut mai multe informații controversate în spațiul public.

Miron Mitrea: „Cîrstoiu este susținut de o forță politică venită din zona lui Băsescu”

Potrivit unor surse, medicul Cîrstoiu este retras chiar în ziua în care trebuia depunsă lista de semnături la Biroul Electoral. Cu doar o zi înainte de ședință, primarul Nicușor Dan a publicat un sondaj în care se bate cot la cot cu Piedone, în timp ce medicul Cîrstoiu ar obține doar 10% dintre voturi. 

SONDAJ devastator pentru Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Lupta se dă între Nicușor Dan și Piedone

Conform rezultatelor sondajului, Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone se situează la un nivel de popularitate egal, fiecare având în jur de 40% din intențiile de vot. Această apropiere dintre cei doi candidați indică o luptă intensă pentru fotoliul de primar al Bucureștiului, cu alegeri locale care se anunță a fi extrem de competitive.

PE CINE VOR BUCUREȘTENII LA PRIMĂRIE
Nicușor Dan (+poză, +sigla Alianța Dreapta Unita) – 46,1%
Cristian Popescu Piedone (+poză, + sigla PUSL) – 41,1%
Cătălin Cîrstoiu (+poză, +sigla PSD-PNL) – 10,1%
Mihai Enache (+poză, +sigla AUR) – 2,3%
SURSA: sondaj Verifield

 

Articolul precedentMircea Geoană, interviu exclusiv pentru Realitatea PLUS! Când va decide dacă va candida sau nu pentru președinția României
Articolul următorKlaus Iohannis, inclus pe lista posibililor înlocuitori ai Ursulei von der Leyen