Înregistrări șocante au ieșit la iveală din timpul unei ședințe de Consiliu Local de la începutul anului din comuna Șimnicu de Sus, județul Dolj. Viceprimarul din partea PSD o amenință și o jignește pe consiliera din partea PNL. Cei doi sunt contracandidați pentru fotoliul de primar. Consiliera a fost cea care l-a înregistrat pe individ. 

Viceprimar: Când am bătut poimâine palma cu PSD-ul, vă execut de pe faţa pământului!

Consiliera: Ce să baţi palma cu PSD-ul? Dumneata eşti exclus din PSD, încă nu-ţi vine să crezi?

Viceprimar: Îmi …s*** p***.

Campanie electorală cu pumnul! Viceprimarul PSD al unei localități din Argeș este acuzată că a bătut o membră PNL

Sunt discuțiile șocante și greu de reprodus din timpul şedinţei din comuna Şimnicu de Sus, judeţul Dolj. Pe înregistrare se aude cum Laurenţiu Ifrim, viceprimar cu atribuţii de primar, o amenință și o jignește pe consiliera Sevastiţa Bora.

Viceprimar: Merg pe stradă cu tine și cu bărbată-tu (beeeep).Tu ai problemă sexuală, eu ți-am mai spus de 100 de ori.

Consiliera: Cred că dumneata ar trebui să te controlezi.

Viceprimar: Ai problemă sexuală. De luni acum încep să mă ocup eu de tine.

Consiliera: De ce mă ameninţaţi? 

Viceprimar: Păi, mă ţin de tine, de capul tău.

Consiliera: Asta faci dumneata în loc să te ocupi de treburile din primărie?

Viceprimar: Pe ocup eu acum! Lasă vrăjeala că m-am săturat de tine, gata!

Femeia spune că strâns mai multe înregistrări, din diferite perioade, din 28 aprilie 2023, 31 mai 2023, 20 decembrie 2023 şi 9 ianuarie 2024 pentru a demonstra că bărbatul o jignește în loc să îi răspundă la întrebări.

Viceprimar: Tu ești o borfașă, atât îți spun. Îți declar pe telefon. O să te bat de o să te (beeep) pe tine. Bă, nu mai pot dă-le în ….beeep de bulangioaice. O pușcăriașă ordinară, scârbă, o mincinoasă o jegoasă, o împuțită. 

Primărie din Mehedinți, “vânată” de o mamă și de fiica ei. Cele două candidează din partea PSD: ce funcții țintesc

Contactat de presă, după ce înregistrările au fost făcute publice, primarul Laurenţiu Ifrim a încercat să se apere și a declarat că înregistrările respective sunt scoase din context. Mai mult acesta spune că doar a răspuns provocărilor.

S-a dat startul la spectacole electorale! O primărie din Gorj a dat 13.000 de euro pentru a-l aduce pe scenă pe Dorian Popa: cum s-a prezentat controversatul artist

Sevastiţa Bora şi Laurenţiu Ifrim au fost în trecut colegi de partid. Acum, la alegerile din 9 iunie, aceştia vor fi contracandidaţi la alegerile locale.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAna Maria Păcuraru, față în față cu președintele Iohannis. Singurul jurnalist român cu acces la cele mai păzite secrete
Articolul următorCulisele întâlnirii lui Iohannis cu Biden. Ana Maria Păcuraru, transmisiuni maraton din SUA – VIDEO