Trustul Realitatea a lansat încă două televiziuni, chiar de Ziua Națională. Realitatea Sportivă și Realitatea Star au intrat în casele românilor în zi de mare sărbătoare. Noul proiect promite cele mai bune știri din sport, dar și din lumea mondenă. Anamaria Prodan și Kamara au dat startul unui program artistic de excepție. Cele două gazde au pregătit o mulțime de surprize pentru cei de acasă. De la marea petrecere de lansare nu au lipsit oaspeții de seamă.

Realitatea Star și Realitatea Sportivă au fost lansate cu fast și voie bună la ceas de mare sărbătoare pentru toți românii. Din noul platou nu au lipsit artiști și oameni mari din lumea sportului.

 

“Mă voi ocupa alături de Gabriela Nasta de matinalul de la Realitatea Sportivă. O emisiune energică, o emisiune cum nu s-a mai vazut, care îmbină divertisment și sport”, a spus Kamara.

“O să vedeți un mega reality-show, ceva ce nu s-a mai făcut vreodată în România și asta e promisiunea noastră, a tuturor”, a spus Claudiu Giurgea.

Marele sportiv Rică Răducanu s-a numărat printre invitații de seamă din platou.

“1 decembrie este ziua noastră, a românilor. La mulți anu la toată lumea, să fie mai bine pentru toți, eu sunt român original”, a spus Rică Răducanu.

“Cred că Realitatea are forța să vină cu o coloană vertebrală bine impusa în piață”, a spus Eduard Eremia.

“Foarte frumos, foarte frumos, eu așteptam, urmăresc Realitatea, m-am bucurat când am văzut că apar două noi posturi”, a spus Lazăr, Naționala Artiștilor.

“Un moment unic, un moment aparte și mă bucur că fac parte din acest proiect, cu mare drag am venit”, a spus Beatrice Dragnea.

“De 1 decembrie, doresc ca toata lumea să fie fericită și să se bucure de aceste momente”, a spus Constantin Schumacher.

Înainte de marele moment al lansării, echipele tehnice au lucrat la foc continuu. 

Realitatea Sportivă și Realitatea Star promit, așadar, un adevărat spectacol cu invitați de marcă, dezvăluiri de excepție și transmisiuni speciale. 

Sursa: Realitatea Star

Articolul precedentLiderul APP, Liviu Dragnea: ”Eu cred că încă suntem o națiune. O națiune care doarme, dar care vrea să se trezească”
Articolul următorPrințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai – întoarcerea la regalitate. Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00