La rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Alexandru Dimitriu, candidatul USR la primăria sectorului 5. Fost participant în emisiuni mondene alături de manechine și vedete playboy, a devenit între timp jurist iar acum vrea să fie edil. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează.

Alexandru Dimitriu este candidatul USR pentru funcția de primar în sectorul 5 al Capitalei. În tinerețe, a cochetat cu mondenul din România când a participat alături de iubita sa de la acea vreme Cosmina Păsărin, fostă vedetă playboy, la emisiunea „Vara ispitelor”, acolo unde a fost părăsit pentru un manechin.

S-a reprofilat rapid, și-a dat doctoratul în drept, iar în 2021 a ajuns secretar de stat în Ministerul Justiției. A fost poreclit „avocatul milionarilor” pentru numele mari pe care le-a reprezentat în fața instanței, printre care omul de afaceri Ioan Micula.

Potrivit presei, apare alături de soția sa într-un dosar alături de compania Romfelt Real Estate, monstrul imobiliar care a dezvoltat un proiect mamut cu blocuri de 24 de etaje în București și care l-a avut ca acționar pe Cristian Sima, broker-ul fugar cunoscut publicului pentru că a fost implicat în cel mai mare scandal bursier din România

Potrivit declarației sale de avere, încasează lunar peste 20.000 de lei și are și 63.000 de lei în conturi. 

 

Articolul precedentVIDEO Bătaie în Parlament. Primele imagini cu deputatul lovit în nas!
Articolul următorIrlanda, Norvegia și Spania au anunțat că vor recunoaşte oficial statul Palestina