Întâlnire de taină între Maricel Popa, actualul preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Iaşi, şi Liviu Dragnea, fostul lider social democrat şi iniţiatorul proiectului Alianţa pentru Patrie (APP). Recent, senatorul PSD de Iaşi a fost surprins la discuţii cu fostul său şef pe linie de partid, discuţii legate de viitorul politic al celor doi. Detaliile au fost prezentate de avocatul Gabriel Liviu Ispas în spaţiul public.

Contactat telefonic de reporterii BZI, Maricel Popa a confirmat întâlnirea avută cu Liviu Dragnea, însă nu a dorit să ofere foarte multe detalii. Liviu Dragnea a iniţiat proiectul APP, unde încearcă să atragă oameni politici şi nu numai.

Jurnaliștii de la BZI susțin că Maricel Popa a reuşit să pună pe butuci organizaţia judeţeană a PSD Iaşi, după ce şi-a pus pe funcţii cheie toţi apropiaţii, fiind tot mai contestat de social democraţii ieşeni. „Nu este de mirare faptul că Maricel Popa este un personaj duplicitar, care mereu şi-a căutat o portiţă de scăpare”, arată jurnaliștii.

În discuții, conform surselor politice exclusiv BZI.RO, sunt prinși și alți lideri PSD din Moldova printre care și Ionel Arsene de la Neamț. Aceștia ar urma să facă parte din noua structură gândită de Liviu Dragnea pentru APP. La discuții a fost prezent și Cristian Stanciu, actualul număr 2 din PSD Iași, cel care îi face toate jocurile lui Maricel Popa în organizația ieșeană.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentMinisterul Agriculturii demarează controale la legume și fructe. Ce se verifică
Articolul următorCodrin Ștefănescu, coordonator al Partidului ”Alianța pentru Patrie”: România e stat securist in toatā regula!