Liviu Dragnea a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu. Printre altele, el a mărturisit un episod în care Viorica Dăncilă era vizitată de Eduard Hellvig în perioada în care era prim-ministru al României.

Anca Alexandrescu i-a amintit lui Liviu Dragnea de un episod, pe care l-a și confirmat, când Viorica Dăncilă a fost surprinsă în timp ce era vizitată de Eduard Hellvig.

“Eu i-am zis și ei atunci și nu numai atunci: va fi îmbrobodită de aceste servicii, și de Helvig și de ceilalți, și de președinte, i-am zis că face o mare greșeală că se sfătuiește cu ei pentru că nu vor să sprijine Guvernul sau pe ea personal. Ea mi-a spus că nu se vede cu el, a fost o situație penibilă. Nici nu m-a mirat.

Acest Stat Paralel nu poate există fără implicarea nelegală a tuturor. Nu există instituție publică în această țară în care SRI să nu aibă niște oameni”, a dezvăluit Dragnea la Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentLiviu Dragnea devoalează PLANUL SECRET al lui Iohannis: cum și de ce a bătut palma cu PSD încă din septembrie
Articolul următorLiderul APP, Liviu Dragnea: Există o înțelegere să modifice Constituția ca să ajungă Klaus Iohannis premier