Noile măsuri fiscale anunțate de premier au iscat un nou cutremur, în special în zona de business și antreprenoriat care se simte tot mai sugrumată.

Valul de nemulțumiri și atacuri la noile măsuri sunt resimțite si de Marcel Ciolacu, care a încercat astfel, în conferința de astăzi, să paseze responsabilitatea în curtea decidenților din “februarie-martie”. Or, în februarie aveam exact aceeași coaliție la butoanele guvernului și, mai mult, un ministru de finanțe de la PSD.

Toate măsurile de la acea vreme au fost luate în baza calculelor făcute de ministrul PSD Adrian Câciu. Iar toate deciziile s-au luat cu girul coaliției, la masa căreia stătea și premierul de azi.

Astfel că uriașul deficit pe care stă România azi nu poate fi imputat decât ministrului PSD de la acea vreme, iar deciziile pe care președintele PSD le impune azi, dinamitând mediul de business românesc, nu sunt decât o consecință a modului dezastruos în care Adrian Câciu a condus ministerul în vechiul cabinet. Nota de plata o primesc, acum, tot românii.

Articolul precedentPrețurile pentru mai multe alimente se vor reduce, de astăzi
Articolul următorScandal în Coaliție pe noile TAXE: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, față în față după atacurile PSD-PNL – Decizii cruciale pentru români