Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, a făcut acuzaţii grave. Oficialul caracterizează compensarea de 50 bani la combustibil drept „un scuipat pe obrazul românilor” şi o bătaie de joc crasă.

De asemenea, în continuarea dialogului său, invitatul a menţionat că preţurile vor mai creşte cu 18 – 22 de procente până la începutul lunii noiembrie.

„Este un scuipat transmis în direct către poporul român. Este o mizerie şi o umilinţă maximă. Am crezut că reacţiile vor fi mai dure din partea sindicatelor şi patronatelor. APP a fost prezent în toate benzinăriile pentru a protesta. Guvernul este de vină, nu benzinarii. Preţul va creşte din nou cu până la 22 la sută până la 1 septembrie. Ăştia 50 de bani fac parte din testul la care suntem supuşi. Forţele vor să vadă până unde avem răbdare. Noi am ieşit în stradă, românii au ieşit în marile oraşe şi au blocat benzinăriile. Oamenii au venit cu gesturi care să completeze mesajul împotriva Guvernului: o familie a plătit cu monezi de 1 ban, având câteva găleţi, s-a pus benzină de doar 50 de bani. Mă aşteptam ca pe lângă români, să fie mai vehemenţi cei din sindicatele transportărilor şi cei din HoReCa. O să treacă preţul de 10 – 11 lei. Prostia cu 50 de bani este ceva răsunător. Nu văd o unire pentru că nu e suficient ca cetăţenii normali să protesteze. Companiile au dat afară 10 la sută din angajaţi pentru a se putea plăti facturi la energie, gaze şi combustibil”, a menţionat Codrin Ştefănescu, secretar general APP, în Studioul BZI LIVE.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentOmul care l-a împroprietărit pe Cîțu, răsplătit cu funcții. Secretarul general al Guvernului: Totul este ILEGAL
Articolul următorAPP: Presiunile care se exercită asupra magistraților din România trebuie stopate cat mai urgent