Un oficial de rang înalt din Guvernul României ar fi fost prins cu droguri în Capitală. Este vorba despre Răzvan Giucă, vicepreședintele Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră. 

Potrivit unor surse Realitatea PLUS, acesta conducea mașina instituției când a fost oprit de polițiști și ar fi ieșit pozitiv la drug-test, iar în autoturism acesta ar fi avut droguri de mare risc precum cocaină, pastile de ecstasy și ketamină, o substanță folosită ca anestezic în medicina umană și veterinară. 
Giucă neagă însă acuzațiile ce i se aduc și spune că este nevinovat. 

Răzvan Giucă a fost prins de poliție în zona Splaiului Independenței, din Capitală.

Oamenii legii îl cercetează acum pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise, dar și pentru deținere de droguri.

Cine este Răzvan Giucă, oficial de rang înalt din Guvernul României prins cu droguri în mașina instituției

Răzvan Giuca a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră în iulie 2020, de premierul de atunci Ludovic Orban, pentru un mandat de 5 ani.

Numele acestuia a mai atras atenția presei odată cu numirea lui în funcție pe filiera PSD. Răzvan Giucă a fost în trecut consilierul personal al Eugen Nicolicea și a ocupat și funcția de vicepreședinte la Tineretul Național Liberal la Drobeta Turnu Severin. De asemenea, familia acestuia deține o companie producătoare de echipamente din oțel, acolo unde Răzvan Giucă a ocupat și funcția de director.

Ce avere are Răzvan Giucă

În ultima sa declarație de avere, din iunie 2021, Giucă arată că deține un teren intravilan de 1.200 metri pătrați în Drobeta Turnu Severin, primit ca donație, și 70.000 de metri pătrați de teren în Deveselu, la baza militară americană. 

Tot ca donație apare și casa în care locuiește, din Drobeta Turnu Severin, o clădire de dimensiuni colosale, de 882 de metri pătrați. 

Articolul precedentRăzboi Ucraina. Zelenski: „Rusia a devenit cea mai mare organizație teroristă din lume”
Articolul următorScumpiri în lanț. INS anunță oficial explozia inflației până în august 2022 – Lovitură uriașă pentru români