Liviu Dragnea, a început vizitele în teritoriu, pentru promovarea noului său proiect politic, Alianța pentru Patrie. Dragnea a descins duminică printre oamenii din județul natal, Teleorman.  

 
“Mă bucur întotdeauna să fiu alături de teleormăneni. Sunt oameni calzi, buni, muncitori și sufletiști. De data asta, însă, mi s-a strâns inima auzindu-i… Se simt abandonați, lipsiți de speranță, împovărați de greutăți. Își duc traiul de pe o zi pe alta, la fel ca majoritatea românilor.
 
Capul sus, oameni buni! Împreună, în Alianța Pentru Patrie, vom depăși aceste vremuri și vom reda României libertatea, respectul și bunăstarea pe care le merită! Să aveți o duminică binecuvântată!”, a scris fostul lider PSD pe Facebook.
 
Alianța Pentru Patrie, formațiunea înființată de cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, avea la 1 decembrie, potrivit declarațiilor acestuia, filiale în toate județele.

Formațiunea ar urma să-l propună pe Liviu Dragnea la prezidențiale, dacă acesta va câștiga procesul prin care reclamă redarea dreptului de a alege și de a fi ales, pierdut în urma condamnării sale definitive.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentLiviu Dragnea: ”A venit rândul educației să fie amăgită și umilită de Alianța Rușinii PSD-PNL!”
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Dragnea, dezvăluirile care aruncă în aer scena politică