Liderul APP critica dur atitudinea guvernului fata de educatie si salarizarea dascalilor din Romania.

”A venit rândul educației să fie amăgită și umilită de Alianța Rușinii PSD-PNL! Potrivit proiectului inițial de buget, profesorii nu ar fi primit nimic în plus la salariu, deși legea-cadru 153/2017 prevede creșteri anuale pentru întreg personalul bugetar și sporuri pentru condiții de muncă. Ca să nu fie lăsați fără niciun sprijin în fața creșterilor uriașe de prețuri, sindicatele dascălilor au anunțat proteste de stradă!

Încă o dată, se amână finanțarea domeniului cu 6% din PIB (cotă prevăzută în Legea Educației Naționale). Iar investițiile infime în modernizarea clădirilor și a dotărilor școlare vor trage în jos calitatea educației.

Impostorii din Palatul Victoria să ia notițe din programul de guvernare din 2016 și să facă efortul de a înțelege că afectarea învățământului în această perioadă critică pentru educație înseamnă sacrificarea viitorului României!”, a scris Dragnea pe facebook.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentUniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” cere Ministerului Apărării să retragă amendamentele la recalcularea și actualizarea pensiilor militare
Articolul următorLiviu Dragnea a făcut baie de mulțime în județul natal, Teleorman