Liviu Dragnea a reapărut în atenția opiniei publice în special datorită vieții sale personale, despre fostul lider PSD zvonindu-se că are o nouă iubită, după celebra despărțire de Irina Tănase.

Astfel, în presă au apărut două femei care ar fi intrat în grațiile politicianului, este vorba despre o fostă voleibalistă, Oana Leonte, dar și de Ana-Maria Ioniță, desemnată în funcția de președinte al filialei București a partidului Alianța Pentru Patrie, formațiunea înființată de Dragnea după ce a fost eliberat din închisoare.

„De câteva zile au apărut în presă diferite articole despre mine și domnul Liviu Dragnea. Precizez că nu este nimic adevărat din tot ce se speculează, ci este o relație strict profesională. Este un om pe care îl stimez și respect pentru tot binele pe care îl face pentru oamenii din jurul dumnealui.

Considerând că viitorul tinerilor români este în România și nu în afara granițelor ei, am decis să mă implic într-un proiect politic, Alianța Pentru Patrie, singurul partid preocupat astăzi de viitorul nostru, al tinerilor români.

Este singurul partid politic în care mă regăsesc si am o dorință de a se face dreptate. Îmi doresc o Românie mai puternică și sunt sigură că numai alături de APP, România poate intra pe un făgaș normal. Voi continua să activez în acest proiect sub coordonarea domnului Liviu Dragnea și a liderilor APP”, a declarat Ana-Maria Ioniță, pentru Click!.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentPlagiatul lui Ciucă, din nou în atenția media! Ada Meseșan, la Culisele Statului Paralel: Îl compromitem să facem loc USR. Acuzația e comandă politică
Articolul următorTENSIUNI la granița Serbia-Kosovo: Sirenele anti-aeriene sună neîntrerupt! Se aud ÎMPUȘCĂTURI de mitralieră