Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării, a fost achitată, joi, de Tribunalului Bucureşti în dosarul ”Belina” în care este acuzată de abuz în serviciu.

Liviu Dragnea a oferit o primă reacție, după ce dosarul DNA a fost infirmat, chiar dacă nu definitiv, de o instanță. Pe Shhaideh o propusese Dragnea să fie premier, dar Klaus Iohannis s-a opus.

”Sevil Shhaideh, unul dintre cei mai buni miniștri pe care i-a avut România în ultimii 30 de ani, a fost, în sfârșit, achitată în dosarul insulei Belina, alături de Ionela Stoian, Adrian Ionuț Gădea, Mariana Gheorghiu și Rodica Gușă.

Dosarul s-a judecat timp de 5 ani!

5 ani de drumuri la DNA și instanțe, 5 ani de manipulare a opiniei publice, 5 ani de minciună, doar pentru că era ”un apropiat de-al lui Liviu Dragnea”, așa cum au declarat atunci procurorii anticorupție.

Cine va răspunde pentru cei 5 ani de acțiuni concertate pentru distrugerea imaginii, sănătății și vieții unor oameni nevinovați?”, transmite Liviu Dragnea.

În acelaşi dosar a fost achitat şi preşedintele CJ Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, dar şi ceilalţi inculpaţi – Ionela Stoian (fostă Vasile), director în cadrul MDRAP la data faptelor, Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator principal în cadrul Biroului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Alexandria şi Rodica Guşă, asistent registrator la acelaşi birou.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentSerghei Lavrov: ”Riscul unui război nuclear este real și grav!”
Articolul următorNicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au fost marți în Ucraina, fără Florin Cîțu – Ce au discutat cu președintele Zelenski