Codrin Ştefănescu se revoltă împotriva Coaliţiei PSD-PNL-UDMR, pe care o acuză că acceptă toate directivele impuse de UE, chiar dacă contravin regulilor cu care sunt obişnuiţi românii.

„Sunteți șocați, nu-i așa? Că vor să ne dea apă, curent și aer cu porția? Că ne pregătesc să mâncăm gândaci prăjiți in viitorul apropiat? Și să renunțăm la hrana consumată de străbunii nostri de două mii de ani? Că vor să ne anuleze toate datinile, traditiile si credința in Dumnezeu? Că vor să ne impoziteze “viciile”? Că ne vor pune taxe la taxă, până cedăm definitiv?

Ei bine, toate se vor întâmpla, sau unele chiar se întâmplă, cu acordul și susținerea partidelor aflate la guvernare : PSD, USR și PNL! Pe care unii le-au votat cu mult entuziasm, fericire si extaz! Cu luminițe in Piață, cu cătușe și lanțuri zăngănind, cu urlete și crize isterice pe caldarâm! Și cu foarte multă ură vis-a-vis de Liviu Dragnea, de noi, patrioții, pe vremea cărora astfel de aberații nici nu puteau fi luate in discuție!
Atunci nu mai fiți șocați! Și asumați-vă ceea ce ați votat!”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentKlaus Iohannis are concurență FEMININĂ pentru șefia NATO. Ce nume se vehiculează – FOTO
Articolul următorZelenski, avertisment către Europa: Rusia va încerca să oprească gazele complet “în cel mai acut moment”