Liviu Dragnea le cere guvernanților să iasă public și să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supraviețuiască în lunile de iarnă: din ce să își ia mâncare și medicamente, cum să își plătească facturile sau să își cumpere lemne de foc.

„În numele tuturor românilor pensionari care mi-au scris în această perioadă, cer guvernanților să iasă public și să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supraviețuiască în lunile de iarnă: din ce să își ia mâncare și medicamente, cum să își plătească facturile sau să își cumpere lemne de foc”, transmite Liviu Dragnea într-un comunicat al Alianței Pentru Patrie.

Fostul lider PSD le cere politicienilor să le spună pensionarilor cum să nu moară de foame, boală sau frig.

„Dacă nu sunteți în stare să faceți un buget de țară, faceți măcar bugetul unui român care e forțat să se descurce cu 700 de lei pe lună. Hai, ieșiți public și vorbiți cu oamenii de rând, cu românii! Spuneți-le un lucru simplu: cum să facă să nu moară de foame, boală sau frig iarna asta”, conchide fostul lider ocial-democrat.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentLiviu Dragnea, motivul pentru care nu a putut să construiască spitalele regionale de care România ar fi avut nevoie în pandemie: “Mi-a fost imposibil…”
Articolul următorFostul ministru de Interne Gabriel Oprea, achitat în dosarul “Limuzina”