Liviu Dragnea a vorbit, în emisiunea Culisele Statului Paralel, despre „vânătoarea” politicienilor nefavorabili și a liderilor de opinie de către cei din statul paralel. 

„Problema e această structură ocultă, care a fost condusă de Florian Coldea, apoi a fost preluată de Pahonţu (n.r. – şeful SPP).Pahonţu duce ordinele, cererile să se întâmple. Sursele sunt discuţiile pe care le-am avut cu Coldea, Maior, Dîncu, cu Sebastian Ghiţă sau Ponta. Am auzit cu urechile mele discuţii între Coldea şi Maior cu procurori. Mai mult cu Coldea. George, de la 10, 11 dimineaţă, era prieten cu paharul. Dacă am stat la masă cu statul paralel? Da, şi stă toată lumea. Pentru că au infiltraţi peste tot. Ţintele lor erau de câteva categorii. În primul rând, liderii politici consideraţi cât de cât patrioţi şi puteau strânge o masă critică. Lideri de opinie care puteau deveni periculoşi. Îmi aduc aminte de Gigi Becali. patronii cluburilor de fotbal, pentru că erau consideraţi periculoşi. Oameni din presă, oameni care au puncte de vedere bine articulate. Nu care pun sentinţe. Patroni de presă. Gică Popescu a fost dus la închisoare ca să nu câştige Federaţia de Fotbal. Vanghelie era unul din oamenii care spunea lucruri din interior. De aia a fost luat”, a declarat Dragnea. 

Articolul precedentLiviu Dragnea aruncă scena politică în aer – dezvăluiri direct de la vârful Statului Paralel: Iohannis dă ordinele, Pahonțu duce cererile
Articolul următorDragnea, dezvăluiri șocante despre LISTELE de “execuție” pe care le făcea Statul Paralel