Fostul ministru de Interne din guvernele PSD în 2017-2019, Carmen Dan, afirmă sâmbătă, într-o Declarație publică trimisă presei, că dosarul penal care o implică pe sora sa vitregă îi sugerează faptul că cineva din „statul subteran” încearcă să-i transmită un mesaj și că, în acest context, a luat decizia să le „dizolve planurile”.

„Nu intenționez să candidez la Președinția României. Nu am anunțat această intenție și nu am dat de înțeles în niciun context că aș lua în calcul această candidatură. În întâlnirile avute recent cu persoane importante, nu am discutat despre acest subiect. Declarațiile mele publice din ultima perioadă s-au referit la dezamăgirile politice pe care le-am trăit, cea mai mare fiind legată de cazul Dragnea. Această deziluzie subliniază clar faptul că în politica românească, camaradul de drum, aliatul, omul în care ai crezut, te poate trăda oricând, dovedindu-se a fi un mincinos și un agent al statului subteran”, afirmă Carmen Dan.

„Dosarul penal care o implică pe sora mea vitregă îmi sugerează că cineva din statul subteran încearcă să-mi transmită un mesaj: ‘Doamna Ministru, nu te gândi să candidezi!’. Observ că în mass-media, inclusiv la televiziune, acest dosar, care a fost instrumentat de mai mult timp ‘fără să i se dea niciun fel de importanță’, este promovat din ce în ce mai agresiv de anumite organe, reactualizat și reîncălzit exact în perioada depunerii candidaturilor la Președinție. Acum înțeleg de ce unii dintre candidații cu șanse reale—independenți, suveraniști, hotărâți—oameni în care puteam să cred și chiar să-i votez, își anunță rând pe rând retragerea!”, a adăugat fostul ministru de Interne.

Sursa: Realitatea Din APP

Articolul precedentNOUL SONDAJ CARE DINAMITEAZĂ SCENA POLITICĂ. PNL CREȘTE ÎN PREFERINȚE, CIUCĂ ȘI CIOLACU ÎN TURUL DOI. LASCONI ȘI GEOANĂ, NOILE CANDIDATURI DEJA EȘUATE
Articolul următorCIOLACU RESPINGE O POSIBILĂ ALIANȚĂ CU AUR: „NU VĂD ALTĂ COALIȚIE DECÂT CU PNL”